Друк

Пропонуємо прийняти участь у майстер-класах в рамках XII Міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» й виставці освіти за кордоном «World Edu» (в режимі онлайн), а саме:

 

1.Тема: «Желатинові фантазії»

Дата проведення: 12.10.2020 р. (12:00-12-30)

Тривалість заходу: 30 хв.

Платформа ZOOM за посиланням:

https://zoom.us/j/93868639059?pwd=RGpDNmJXZmRoUjBMWDk0NG5sTkVHZz09

Ідентифікатор: 938 6863 9059

Код доступу: 336919

Доповідачі: Олена Зінчук, майстер виробничого навчання Золотівського професійного ліцею

Питання, що обговорюватимуться: технологія приготування желеподібних солодких страв, методи і прийоми приготування желе, а також використання його для оздоблення кондитерських виробів.

Цільова аудиторія: викладачі, майстри виробничого навчання, роботодавці кондитерської галузі та інші зацікавлені особи.

Відеопосилання на майстер-клас

 

2.Тема: «Робота навчальної відео студії»

Дата проведення: 13.10.2020 р. (11:00-11:45)

Тривалість заходу: 45 хв.

Платформа  ZOOM за посиланням: https://zoom.us/j/97378957155?pwd=ZStUeVZvNjRrLzErbjgyK21pNHR6UT09

Ідентифікатор: 973 7895 7155

Код доступу: 825042

Доповідачі: Світлана Мозгова, методист Золотівського професійного ліцею, Ірина Литвин, майстер виробничого навчання Золотівського професійного ліцею

Питання, що обговорюватимуться: Використання інтерактивних педагогічних технологій для формування медіаграмотності у здобувачів освіти з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Цільова аудиторія: керівники гурткової роботи з напрямку інформаційних технологій, педагогічні працівники П(ПТ)О та здобувачі освіти з професії «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Відеопосилання на майстер-клас

 

3.Тема: Оформлення кондитерських виробів для «Candybar»

Дата проведення: 13.10.2020 р. (12:00-12-45)

Тривалість заходу: 45 хв.

Платформа ZOOM за посиланням:

https://zoom.us/j/91441414361?pwd=UERlRUd3VGUrWlllVTVoREk3azdiQT09

Ідентифікатор: 914 4141 4361

Код доступу: 642618

Доповідачі: Олена Лукіна, випускниця Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею

Питання, що обговорюватимуться: оформлення кондитерських виробів для «Candybar»

Цільова аудиторія: викладачі, майстри виробничого навчання, роботодавці кондитерської галузі та інші зацікавлені особи.

 Відеопосилання на майстер-клас

 

4. Тема: Робота гуртка «Електрогефест»

Дата проведення: 14.10.2020 р. (12:00-12-45)

Тривалість заходу: 45 хв.

Платформа ZOOM за посиланням:

https://zoom.us/j/97848131220?pwd=T2w3UmovNlE1MFpZVlhZVzZZcHhBdz09

Ідентифікатор: 978 4813 1220

Код доступу: 523922

Доповідачі: Ольшанський Сергій та Маковій Світлана, майстри виробничого навчання Золотівського професійного ліцею

Питання, що обговорюватимуться: використання інтерактивних технологій у напіватоматичному зварюванні у захисному газі та виконання зварювальних робіт на постійному струмі.

Цільова аудиторія: педагогічні працівники П(ПТ)О та здобувачі освіти з професії «Електрогазозварник ручного зварювання»

Відеопосилання на майстер-клас