16 грудня 2020 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Луганській області було організовано і проведено цільовий семінар із сучасних виробничих технологій за темою: «Нові кондитерські тренди».

Віртуальний простір одночасно поєднав 25 педагогічних працівників із 14 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які ведуть підготовку кваліфікованих робітників за професією «Кондитер». Захід було проведено дистанційно на платформі ZOOM.

17.12.2020 3

Методистка НМЦ ПТО у Луганській області у своєму вітанні підкреслила значущість проведення цільових семінарів – віртуальних у реаліях сьогодення, які дають змогу педпрацівникам освоїти сучасні виробничі технології та передати їх своїм здобувачам освіти, а також внести новітні технології до тем освітніх програм з виробничого навчання.

Ольга ПАНЬКІНА, майстриня Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею, продемонструвала технології «Candy bar», звернула увагу на мінімальний розмір солодощів (кейк-попси, макарони, капкейкі, тістечка та інше) та їх оригінальне оформлення, де прикрасами виступали композиції з квітів та різноманітні їстівні аксесуари. Було презентовано атмосферу свята, яка напряму залежить від обраної тематики.

 

 

17.12.2020 4

 

17.12.2020 1

 

17.12.2020 2

 

Новорічну тему було підтримано приготуванням чудового десерту під назвою «Пеламуші», який на території всієї Грузії готують напередодні нового року, але з регіональними відмінностями. За народною прикметою вважається, якщо пеламуші на столі, то й Новий рік буде солодким та багатим на радісні події. Цільовій аудиторії було презентовано яскраві кольори, цікаві текстури та форми десертів. Важливим трендом харчування завжди залишається здоров’я та емоційне благополуччя людей.

Захід пройшов у доброзичливій атмосфері співробітництва. Всі учасники семінару висловили подяку Ользі ПАНЬКІНІЙ та НМЦ ПТО у Луганській області за проведений захід.

 

17.12.2020 5

 

Відеопосилання