24 березня 2021 року на виконання плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Луганській області відбулося І заняття школи передового прогресивного досвіду для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з професії «Кухар; кондитер» за темою: «Цифрові технології та сучасні виклики в кулінарному мистецтві».

До заняття школи долучилось 26 педпрацівників ЗП(ПТ)О області.

 

24.03.2021 20

 

 

 

Керівник школи - Катерина КУПЧЕНКО, майстер виробничого навчання Рубіжанського професійного хіміко-технологічного ліцею, приділила увагу вивченню сучасних технологій в кулінарному мистецтві.

24.03.2021 21

 

24.03.2021 22

 

24.03.2021 23

Під час проведення заняття педпрацівники розглянули використання інноваційних технологій в кулінарному мистецтві, засвоювали сучасні знання та практичні навички до теми: «Соуси» та «АРТ-соуси» (приготування і подача).

Активними учасниками заняття стали Ольга ПАНЬКІНА (Лисичанський професійний торгово-кулінарний ліцей), Олена ЗІНЧУК (Золотівський професійний ліцей), Наталія СТАРІКОВА (Біловодський професійний аграрний ліцей).

Робота школи триває. Учасники продовжать навчання щодо ознайомлення з новітніми технологіями в кулінарному мистецтві та його впровадження в освітній процес підготовки кваліфікованих робітників. Про це свідчать позитивні відгуки слухачів першого заняття школи передового прогресивного досвіду.